Pohjois-Karjalan maakuntakaava 2040, Heinäveden osa-aluekaavan kaavaehdotus

Pohjois-Kar­jalan maakun­takaa­va 2040, Heinäve­den osa-alue, ehdo­tus asete­taan maankäyt­tö- ja raken­nus­lain 65 §:n ja ‑ase­tuk­sen 12 §:n mukaises­ti julkises­ti nähtäville 4.9.–6.10.2023 välisek­si ajak­si.

Heinäve­den osa-alue­maakun­takaa­van tavoit­teena on yhteenso­vit­taa Etelä-Savon maakun­takaa­va, Heinäve­den kun­nan osalta, Pohjois-Kar­jalan maakun­takaavaan, yht­enäistää maakun­takaavamerkin­nät sekä tarkastel­la kun­nan maankäytön tavoiteti­laa vuo­teen 2040. Muu­tok­sia ja täy­den­nyk­siä on tehty eri­tyis­es­ti luon­non- ja kult­tuuriym­päristöön, matkailu­un ja virk­istyk­seen sekä yhteysverkkoi­hin liit­tyvis­sä merkin­nöis­sä.

Kaavae­hdo­tus tästä

Kaaavaselostus tästä

Kaaavaselostus liiteosa tästä

Merkin­nät ja määräyket tästä

Kuu­lu­tus tästä 

Kuu­lu­tus

Aineis­to on nähtävänä verkko­sivuil­la pohjois-karjala.fi/heinaveden-kaava, maakun­tali­iton toimis­tossa sekä kun­nan­vi­ras­tois­sa niiden auki­oloaikoina. Osal­lisil­la on mah­dol­lisu­us jät­tää muis­tu­tus maakun­takaavae­hdo­tuk­ses­ta nähtävil­lä oloaikana. Kir­jal­liset muis­tu­tuk­set tulee toimit­taa viimeistään per­jan­taina 6.10.2023 klo 11.00 men­nessä Pohjois-Kar­jalan maakun­ta­hal­li­tuk­selle osoitet­tuna joko sähkö­pos­til­la [email protected] tai pos­titse Pielisjoen lin­na, Sil­takatu 2, 80100 Joen­suu

Lisäti­eto­ja: alue­su­un­nit­telupääl­likkö Pasi Pitkä­nen, p. 0400 832 572 [email protected]